Wachtbordje met zijn amuses
-
Agnes Sorel soep
-
Gebakken coquilles met zachte curry cocos saus
-
Parelhoenfilet archiduc
met seizoensgroentjes en gratin van de chef
-
Trio van desserten
-
Koffie met zoete afsmakertjes
Prijs pp incl BTW : € 36,50
Menu voorstel 2 :
Wachtbordje met zijn amuses
-
Torentje van tonijn met graved laks en rucola pesto
-
Heldere rundsconsomme afgesmaakt met rode porto
-
Kalfsfilet met cassis mosterd en romige aardappeltjes
-
Carpaccio van ananas met kokosmousse
Prijs pp incl BTW : € 40,00
Menu voorstel 3 :
Wachtbordje met zijn amuses
-
Samenspel van foie gras en langoustines met mango chutney
-
Romig soepje van brocolli met gebakken scampi
-
Kalkoenrollade met farce van zomertruffel en tuinkruiden
-
Drie heerlijkheden van chocolade en vers fruit
Prijs pp incl BTW : € 38,00
Menu voorstel 4 :
Wachtbordje met zijn amuses
-
Noors gerookt visbordje
-
Varkenshaasje gevuld met spinazie en gorgonzola,
seizoensgroenten en kroketjes
-
Dessertenbord
Prijs pp incl BTW : € 32,50
Menu voorstel 5 :
Wachtbordje met zijn amuses
-
Mousse van bosduif met huisgemaakte rabarber chutney
-
Londonderrysoep
(met tomaat en paprika)
-
Varkenshaasje op wijze van de chef
(met sinaas en grand marnier),
met seizoensgarnituur en kroketjes
-
Dessertenbord van de chef
Prijs pp incl BTW : € 38,50
Menu voorstel 6 :
Gandaham met slaatje en klassieke metgezellen
-
Varkensgebraadje gevuld met pruimen en abrikoosjes
-
Chocomousse
Prijs pp incl BTW: € 22,00
Menu voorstel 7 :
Gebakken scampi met Provençaalse saus
-
Kalkoenrollade archiduc met groentenkrans en kroketjes
-
Appeltaart met speculoosijs
Prijs pp incl BTW : € 22,00
Menu voorstel 8 :
Tomatenroomsoep
-
Kippehaasje op zijn jagers
-
Rijstpap of chocomousse
Prijs pp incl BTW : € 18,00
Menu voorstel 9 :
Kervelroomsoep
-
Gebakken zalmfilet met dragonsaus
-
Trio van desserten
Prijs pp incl BTW : € 18,00
Menu voorstel 10 :
Witloofsoep met garnaaltjes
-
Gemarineerd varkensgebraadje op ardeense wijze
-
Trio van desserten
Prijs pp incl BTW : € 18,50
Opmerking :
Onderlinge combinaties zijn steeds mogelijk.
Prijzen bespreekbaar bij uitwisseling menu's of verdere suggesties.
Tevens voor grote groepen afzonderlijke tarieven aanvragen.