Koud
Garnaal cocktail
Pasta salade met tonijn en perzik
Huisgemaakte fricandon met kriekjes
Rauwe ham met fruit
Gekookte ham (met asperges in seizoen)
Gemarineerde kipperoosjes
Gevulde tuinkruideneitjes
Warm
Gevulde kipfilet met zalm en bieslooksaus
Gemarineerd varkensgebraad op zijn jagers
Prijs pp excl bediening : € 22,50
Prijs pp incl bediening : € 26,50
Classique
Koud
Garnaal cocktail
Pasta salade met tonijn en perzik
Zalmnestje met venkel en appel
Huisgemaakte fricandon met kriekjes
Rauwe ham met fruit
Gekookte ham (met asperges in seizoen)
Gevulde tuinkruideneitjes
Warm
Gevulde kalkoenrollade met zacht currysausje
Schelvishaasje met garnaalcoulis
Prijs pp excl bediening : € 27,50
Prijs pp incl bediening : € 32,50
Royal
Koud
Garnaal cocktail
Gemarineerde zalm
Buideltje van rauwe ham met krab en verse ananas
Gekookte ham (met asperges in seizoen)
Mousse van kwartel met uienconfit (herfst en winter)
Samenspel van tomaat en geitenkaas met basilicumpesto
(lente en zomer)
Gevulde tuinkruideneitjes
Warm
Parelhoenfilet met roquefortsaus
Grietfilet met paprikacoulis
Dessert
Huisgemaakt ijs met vers fruit
Prijs pp excl bediening : € 40,00
Prijs pp incl bediening : € 48,00
1. Al onze buffetten worden vergezeld van een uitgebreid assortiment groenten,diverse sausjes, brood en boter.
2. Indien gewenst kan mijn bij ieder buffet een kaasplank aanvragen tegen de prijs van € 3,00 per persoon.
3. De bediening bij buffetten bedraagt 2,5 u, indien de service langer duurt, wordt een bijkomende vergoeding van € 20,00/uur per personeelslid aangerekend.
4. Het gebruik van borden, bestek en glazen is gratis bij iedere bestelling.
De uitgeleende goederen moeten proper afgewassen terugbezorgd worden.