Menu's à la carte


Koude voorgerechten


Warm geitenkaasje met spek en honing___€ 5,50

Fijnproeversslaatje van lauwwarme scampi
met frambozenvinaigrette___€ 6,50

Millefeuille van tomaat met mozzarella en pesto van het huis___€ 6,50

Noors gerookt visbordje met warme toast___€ 7,00

Parmaham met meloen geparfumeerd met porto___€ 7,00

Wildpaté met uienconfituur en frambozencoulis (wildseizoen)___€ 7,00

Praline van gerookte zalm met grijze garnalen en granny smith___€ 8,00

Slaatje van gerookte eendeborst met notenvinaigrette___€ 8,00

Gemarineerde zalm met torentje van tonijn en koriander___€ 12,00



Soep

Brocolli roomsoep___€ 2,00

Agnes Sorel soep___€ 2,00

London derry soep (paprika en tomaat)___€ 2,00

Courgettesoep afgesmaakt met cocosmelk___€ 2,50

Pompoensoep met sherry (seizoen)___€ 2,50

Aspergeroomsoep (seizoen)___€ 2,50

Tomatensoep met mascarpone___€ 2,50

Helder vleesnat met fijne brunoise van lentegroenten___€ 3,50

Heldere kippebouillon met preisnippers en bladerdeeghoedje___€ 3,50

Garnalenbisque___€ 5,00



Warme voorgerechten


Huisgemaakte kaaskroketten met slaatje___€ 5,00

Huisgemaakte garnaalkroketten met slaatje___€ 6,50

Vispannetje van het huis___€ 6,50

Flan van zalm en spek met dragonsaus___€ 10,00

Scampi’s met kreeftenroom geparfumeerd met cognac (8 st)___€ 10,00

Scampi’s in curryroom (8 st)___€ 10,00

Asperges met hoegaarden sabayon en gerookte zalm (seizoen)___€ 10,00

Asperges met botersausje en rauwe ham (seizoen)___€ 10,00

Sint Jacobsvruchten met prei en bercy boter
(sjalot en witte wijn)___€ 12,50

Samenspel van griet en gerookte zalm
op een bedje van brocollimousse___€ 12,50

Tongfilets met saffraanroom en bladerdeegfleuron___€ 12,50

Rouget Barbet op een bedje van zongedroogde tomaten
met zuiderse aromaten___€ 12,50



Hoofdgerechten

Gevulde kipfilet met zalm en bieslooksaus___€ 14,00

Kalkoen medaillon “archiduc”___€ 14,00

Gemarineerde kalkoenrollade met curry cocosroom___€ 14,00


Varkensgebraad op z’n Brabants met passendaele___€ 14,00

Gemarineerd varkensgebraad op zijn jagers___€ 14,00

Varkenshaasje surprise
(mosterd en grand marnier + sinaas)___€ 16,00

Varkenshaasje met tuinkruiden saus___€ 16,00

Kalfsgebraad met porto saus___€ 18,00

Kalfsoester met romige mosterdsaus___€ 18,00

Lamskroon in roomsaus met persilade (min. 2 pers.)___€ 22,50

Lamskroon met paddestoelen en ham (min. 2 pers.)___€ 22,50


Parelhoenfilet met druivensausje___€ 14,00

Eendeborstfilet in bosbessensaus___€ 14,00

Eendeborstfilet in oude porto met witloof___€ 14,00

Hertekalffilet “grand veneur”
met kastanjepuree en veenbessen (seizoen)___€ dagprijs

Medaillon van everzwijn met wildsaus___€ dagprijs

Filet van fazant op Brabantse wijze___€ 20,00


Gebakken zalm in dragonsaus___€ 16,00

Schelvishaasje in Nantua saus___€ 18,00

Grietfilet met garnaalcoulis___€ 22,50



Desserten


Klassieke chocolademousse___€ 2,50

Ierse koffiemousse___€ 2,50

Stukje taart (fruittaart of biscuit)___€ 2,50

Frambozen sabayon___€ 2,50

Advokaten bavarois met vanille saus___€ 2,50

Amaretto taartje met vruchtencoulis___€ 2,50

Ambachtelijk ijs___€ 2,50

Brunoise van vers fruit met sabayon op basis van jenever___€ 3,00

Duo van chocolade en mascarpone met sinaassausje___€ 3,00

Tiramisu van kastanjes___€ 3,00

Appel en rozijnen in krokant jasje met crème anglaise___€ 4,00

Carpaccio van ananas met kokosmousse___€ 5,00

Dessertbord ( 5 gerechtjes)___€ 7,00



Afsluiter

Koffie met mondverwennertjes___€ 3,00







Info bij menu’s à la carte

1. Bij het voorgerecht en/of de soep worden broodjes geserveerd evenals hoeveboter.

2. Bij het hoofdgerecht is er steeds keuze uit een assortiment warme seizoensgebonden groenten, tenzij specifiek vermeld bij het gerecht.

3. Naar keuze mag u de hoofdgerechten aanvullen met kroketjes, frietjes, gratin dauphinoise, aardappelpuree of rijst krans.

4. Voor bediening wordt een toeslag berekend afhankelijk van de menu.
De duurtijd bedraagt max 2,5 u. Indien de service langer duurt, zal er per personeelslid een extra bijdrage verrekend worden van € 20/u.

5. De bovenvermelde prijzen zijn uitgedrukt in prijs per persoon.