Koude en visbuffetten


Mignon


Vis

Tomaat met grijze garnalen
Pasta salade met tonijn en perzik

Vlees

Huisgemaakte fricandon met kriekjes
Varkensgebraad met gedroogde abrikozen
Rauwe ham met fruit
Gekookte ham (met asperges in seizoen)
Gemarineerde kipperoosjes
Salami met augurkjes
Gevulde tuinkruideneitjes


Prijs pp excl bediening: € 16,50

Prijs pp incl bediening : € 21,50



Classique

Vis

Tomaat met grijze garnalen
Pasta salade met tonijn en perzik
Gerookte zalm schotel met dille

Vlees

Huisgemaakte fricandon met kriekjes
Varkensgebraad met gedroogde abrikozen
Rundsgebraad in zijn eenvoud
Rauwe ham met fruit
Gekookte ham (met asperges in seizoen)
Gemarineerde kipperoosjes
Salami met augurkjes
Gevulde tuinkruideneitjes


Prijs pp excl bediening: € 20,50
Prijs pp incl bediening : € 25,50



Royal

Vis

Tomaat met grijze garnalen
Zalmnestjes met venkel en appel
Harmonie van sprot, forel en makreel

Vlees

Huisgemaakte fricandon met kriekjes
Varkensgebraad met gedroogde abrikozen
Rundsgebraad in zijn eenvoud
Rauwe ham met fruit
Gekookte ham (met asperges in seizoen)
Gerookte eendeborstfilet met sinaasappel partjes
Mousse van kwartel met uienconfit (herfst en winter)
Duo van tomaat en geitenkaas of mozarella met basilicumpesto
(lente en zomer)
Gevulde tuinkruideneitjes




Prijs pp excl bediening : € 25,00
Prijs pp incl bediening : € 30,00



Visbuffet


Tomaat met grijze garnalen
Zalmnestjes met venkel en appel
Harmonie gerookte sprot, forel en makreel
Heilbot in zijn eenvoud
Gerookte paling
Gemarineerde zalm
Verse tonijn met koriander
Ananas met krabsla
Tuinkruideneitje


Prijs pp excl bediening : € 25,00
Prijs pp incl bediening : € 30,00




Belangrijke info bij ieder buffet:

1. Al onze buffetten worden vergezeld van een uitgebreid assortiment groenten,diverse sausjes, brood en boter.

2. Indien gewenst kan mijn bij ieder buffet een kaasplank aanvragen tegen de prijs van € 3,00 per persoon.

3. De bediening bij buffetten bedraagt 2,5 u, indien de service langer duurt, wordt een bijkomende vergoeding van € 20,00/uur per personeelslid aangerekend.

4. Het gebruik van borden, bestek en glazen is gratis bij iedere bestelling.
De uitgeleende goederen moeten proper afgewassen terugbezorgd worden.